Loggy!
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

LaQuan Smith brengt zijn glamoureuze, onverschrokken visie naar een ni


"Oh mijn god, mijn DM's zijn nu verlicht!" Proost LaQuan Smith. De 30-jarige ontwerper heeft het niet over reacties op zijn stukken voor Beyoncé of zijn high-impact modeshows. Hij beschrijft de reactie op zijn zojuist aangekondigde samenwerking met ASOS. De reeks is vandaag online debuterend, het bereik is een democratisch aanbod van jeans tot cocktailbroeken voor mannen en vrouwen van alle groottes, allemaal geprijsd onder $ 285.

"Ik dacht dat dit de perfecte gelegenheid was om uit te breiden", zegt Smith. "Er zijn zoveel mensen die enorme fans van mijn kleding zijn en misschien niet in staat zijn om mijn collecties daadwerkelijk te betalen, dus ik dacht dat dit gewoon een perfecte unie was tussen LaQuan Smith en ASOS. Ze waren echt een voorstander van mijn creatieve richting in termen van de soorten stukken die ik wilde ontwerpen. "

Die creatieve richting is een compromisloze toewijding aan het maken van kleding die levendig en glamoureus is en vol zit met een shimmer die vaak glanst. Tot de hoogtepunten in de ASOS-samenwerking behoren een reeks kralen en met kristallen beladen stukken die het after-dark-drama vertalen dat Smith tot een favoriet van Bey, Rih, Gaga en andere zo beroemde diva's heeft gemaakt dat ze alleen een bijnaam als betekenaar nodig hebben . Van een jurk met luipaardprint die kan worden dichtgeritst of helemaal naar beneden en fauxbont-tops en -jacks, is de ontwerper bijzonder trots. "Ik wilde het meeste doen. Ik wilde borduurwerken en kristallen en bont maken ", zegt hij, terwijl hij constateerde dat ASOS volledig aan boord was om manieren te vinden om zijn vaak luxe verzinsels tegen een betaalbare prijs te interpreteren.


02 November 2018 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Alle rechten voorbehouden aan Bilderbeek Media Groep & JS-Systems || Dank aan brandweer 112